В Києві "мажор" спричинив ДТП, а потім на очах у поліції залишив місце події

  • 23 августа 2018, 9:26
  • 7852

Правоохоронці затримали громадян, які просили їх не відпускати порушника.

На Дніпровській набережній у Києві водій автомобіля BMW на великій швидкості в’їхав у припарковані автомобілі, а після прибуття поліції, залишив місце ДТП, повідомив портал dtp.kiev.ua.

На розі вулиць Березняківська і Дніпровська набережна чорний автомобіль BMW на великій швидкості врізався у припарковане авто, у результаті чого були пошкоджені три машини.

За словами очевидців, у водія елітного автомобіля, який міг бути у стані алкогольного сп’яніння, був при собі травматичний пістолет, яким він погрожував свідкам ДТП. Пізніше, чоловік залишив місце аварії за повної бездіяльності поліції.

"У головного підозрюваного при собі був травматичний пістолет, яким він погрожував усім навколо. дані зі слів очевидців: "Приїхав автомобіль з номерами 7777 швидко забрали всі особисті речі з БМВ", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що під час спілкування з правоохоронцями чоловік відмовився проходити огляд на стан сп’яніння та стверджував, що не знаходився за кермом автомобіля.

При цьому, поліція не з’ясувала, хто саме був за кермом BMW.

Через дії поліції та мажора виникла сутичка очевидців та правоохоронців, у результаті якої було затримано двох громадян.

Нагадаємо, 24 липня у Києві на своєму позашляховику "мажор" Кирило Островський збив дитину та протягнув її ще близько 50 метрів, поки не зупинився. Поліція відкрила провадження щодо винуватця ДТП, згідно з яким, молодому чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Теги
Мажор
Киев
ДТП